El parc de l’Agulla, espai ideal per córrer, saltar, ballar i aprendre

Sense cap dubte, el parc de l’Agulla és el lloc ideal per a la MiniTransèquia. I l’indret concret on la celebrarem, just al costat de la renovada zona de jocs (amb innovadors aparells per a totes les edats), ja és immillorable. Però, a més de l’entorn, el parc de l’Agulla és el punt d’arribada de la Transèquia com a punt de desembocadura de la Sèquia medieval que, des del segle XIV, porta l’aigua del Llobregat des de Balsareny fins a Manresa.

Serà una festa rodona: rebrem els caminadors i caminadores que hauran cobert els 25 quilòmetres de recorregut al peu de la Sèquia, acollirem una festa familiar sense precedents i ens divertirem com mai ho hem fet. Què més necessiteu per animar-vos-hi? El Parc de la Sèquia, entitat organitzadora de la Transèquia i la MiniTransèquia, ha preparat més al·licients que mai: tallers de tota mena, des d’alimentació a jocs medievals, animació, música, contes en anglès, circuits de bicicletes… n’hi haurà per tots els gustos!

Vinga, que ja queda poc!